Geen tijd of zin om zelf een website op te zetten?

Ons team gaat voor je aan de slag en zorgt ervoor dat er binnen no-time een mooie website online staat. Vervolgens kun je deze zelf onderhouden en aanpassen.

Boekhouder
Traumatherapeut
Healthcoach
Orofaciaal therapeut

Met het Genius pakket krijg je een website die past bij jouw onderneming. Samen bepalen we wat je website moet uitdragen. Een goede website laat namelijk zien waar jij voor staat. Wij helpen je met het schrijven van de teksten en een branding fotoshoot. Na oplevering kun je jouw website gemakkelijk zelf onderhouden.

In onze ervaring zijn goede foto's op je website onmisbaar voor een professionele en betrouwbare uitstraling. Als wij een website maken, gaan we voor kwaliteit en daarbij hoort eigenlijk een fotoshoot. We maken bijvoorbeeld foto's van je locatie, product, dienst, portretten of teamfoto's. Op deze manier krijgen de bezoekers van je website een compleet beeld van je onderneming.

Naast een branding fotoshoot plannen we ook een interview om de teksten voor je website te kunnen schrijven. Daarbij houden we uiteraard rekening met SEO (zoekmachine optimalisatie), zodat jij hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Als finishing touch doorlopen wij een 4 punten AVG check, zorgen wij ervoor dat je onderneming een Google Business Profiel krijgt en dat je website is gekoppeld met je social media accounts.

Express

€750

of 3 termijnen van €250

Ideaal voor ondernemers die een mooie website willen laten ontwikkelen tegen een scherp tarief of een bestaande website over willen laten zetten.

Een mooie en overzichtelijke website
Incl. 5 pagina’s met 1 correctieronde per pagina
AI schrijft de webteksten voor je
6 maanden gratis Business abonnement
Snelle levering in 5 werkdagen of minder

"Ik wilde graag hulp bij de opzet en de indeling van mijn website. Het aanpassen in de toekomst kan ik prima zelf."

"Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben met het resultaat en hoe er samengewerkt is met elkaar. Het team heeft een talent om zich in te leven in jouw manier van bedrijfsvoeren en daar een passende website voor te maken."

Professional

€2500

of 10 termijnen van €250

Voor ondernemers die met hun website direct meer impact willen maken met fotografie van jezelf of je onderneming en sterke teksten.

Een mooie en overzichtelijke website
Incl. 7 pagina’s met 1 correctieronde per pagina
Wij schrijven de webteksten voor je
Fotografie van jezelf en je onderneming
Koppeling met Google Business & Social Media
1 jaar gratis Business abonnement
Levering in 3 tot 4 weken

A la carte naar een website

Iedere onderneming is uniek en iedere website is uniek. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt.

Hulp bij het instellen van jouw webshop

E-commerce

Hulp bij het instellen van jouw webshop en het koppelen van betaalmethodes.

€295

Ben je net begonnen met je webshop en kun je wel wat hulp gebruiken? Wij stellen de basis in en helpen je bij het verbinden met Mollie als betalingsprovider zodat jouw klanten veilig via Ideal of creditcard kunnen betalen.

Direct de juiste uitstraling met een setje passende foto's

Fotografie

Direct de juiste uitstraling met een setje passende foto's

€495

De beste investering die je op korte termijn kunt doen. Foto's van je locatie, werkwijze, portretten of team. Het is ook mogelijk om naast foto's een video te maken van je werkproces. Op deze manier krijgen bezoekers van je website een compleet beeld van je onderneming.

Vergroot je bereik met handgeschreven social media berichten

Social Media

Vergroot je bereik met handgeschreven social media berichten.

€495

Heb je wervende teksten en mooie foto's? Dan is het zonde om deze niet op social media te plaatsen. Met dit pakket krijg je 6 of 12 handgeschreven berichten die we voor je inplannen, zodat je er voorlopig geen omkijken meer naar hebt.

Altijd aanwezig zijn op het juiste moment en de juiste plek

Google Ads

Altijd aanwezig zijn op het juiste moment en de juiste plek.

€395

Wist je dat 78% van de zoekers op Google niet verder kijkt dan de eerste pagina? Het kan dan slim zijn om via betaalde advertenties bovenaan te komen. Vooral als je net begint met je website. Wij zetten een advertentie voor je op met de juiste zoekwoorden.

Een nieuwe website in 5 stappen

Wij geloven in korte doorlooptijden en vragen je bewust om snel dingen aan te leveren. Op die manier dwing je jezelf ook om aan de slag te gaan en het gewoon te doen!

"Ik begon helemaal blanco, maar het team wist razendsnel welke uitstraling bij mij zou passen. Naast een goede website heb ik nu volop ideeën voor mijn business en de toekomst. Super trots dat het nu echt allemaal de 'etalage' in gaat!"

Veelgestelde vragen

Plan hier je kennismakingsgesprek

Vul je gegevens in en we nemen binnen één werkdag of op het tijdstip van je keuze geheel vrijblijvend contact met je op.

* Met het verzenden van dit formulier geef je toestemming jouw persoonsgegevens te gebruiken.

© 2023 GetSmart

Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Bedrijfsgegevens

Onderdeel van Pixo Creative