Over Ons

GetSmart is opgericht met het doel om ondernemers te helpen met hun website

Het moet leuk zijn om aan je website te werken Wij bouwen een tool waarmee je graag werkt. Een product waarmee je als ondernemer jouw ideeën makkelijk kunt vormgeven

Eva van Tooren

Eva van Tooren

Eva heeft een bedrijfskundige achtergrond en heeft voor grote organisaties gewerkt als projectleider en manager. Zij is verantwoordelijk voor de stroomlijning binnen GetSmart met oog voor kwaliteit, voortgang en optimalisatie.

We experimenteren, schrappen en perfectioneren iedere dag

De ontwikkelingen binnen ons vakgebied gaan zo snel, dat technieken van gisteren soms morgen al moeten worden vervangen. Ondernemers moeten daarom kunnen vertrouwen op de kennis en vaardigheden van hun webbureau. Wij zien het als onze taak om ondernemers mee te nemen – de toekomst tegemoet.

Vincent Bakker

Vincent Bakker

Vincent is het technische brein achter GetSmart. Hij denkt met klanten mee en is altijd creatief in zijn oplossingen. Naast een studie informatica heeft hij aan de fotoacademy gestudeerd en daarom doet hij zelf veel van onze branding fotoshoots.

Onze kracht bestaat uit drie expertises: design, techniek en marketing

Volgens mij vormt dit de ideale driehoek voor het maken van een website. We ontwikkelen en ontwerpen ons eigen product, zodat we precies datgene kunnen maken wat we voor ogen hebben. Onze ontwerpen passen altijd bij hetgeen een ondernemer wilt uitdragen – en wat wij zelf willen uitdragen. Want ons product is ook ons visitekaartje.

Klaar om een nieuwe
website te maken?

Binnen een paar minuten ben je al van start

Probeer 14 dagen gratis
Probeer 14 dagen gratis

© 2023 GetSmart

Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Bedrijfsgegevens

Onderdeel van Pixo Creative