Kennisbank

Wat is Mollie?

Wat is Mollie?

Heb je wel eens gehoord van Mollie? Het is een betalingsprovider die online betalingen supermakkelijk maakt. Of je nu een webshop hebt of een andere vorm van online verkoop, Mollie zorgt ervoor dat je veilig en snel betalingen kunt ontvangen. Klinkt interessant, toch? Laten we eens kijken wat Mollie precies doet.

Betrouwbare betalingspartner

Mollie is een bedrijf dat zich specialiseert in het verwerken van online betalingen. Ze fungeren als een betrouwbare tussenpersoon tussen jou als verkoper en je klanten. Met behulp van Mollie kun je verschillende betaalmethoden aanbieden, zoals iDEAL, creditcard, PayPal en nog veel meer. Hierdoor kunnen klanten op een manier betalen die voor hen het meest handig is.

Makkelijk te integreren

Wat Mollie echt handig maakt, is dat het supergemakkelijk te integreren is in GetSmart. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij Mollie, de benodigde stappen volgen en voilà, je bent klaar om betalingen te ontvangen.

Veiligheid en transparantie

Een belangrijk aspect van online betalingen is veiligheid. Gelukkig zorgt Mollie ervoor dat betalingen veilig worden verwerkt. Ze hebben geavanceerde beveiligingsmaatregelen en voldoen aan de vereiste beveiligingsstandaarden. Bovendien is Mollie ook transparant over de kosten die verbonden zijn aan het gebruik van hun diensten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Klantenservice en ondersteuning

Mollie staat bekend om haar goede klantenservice en ondersteuning. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het instellen van betalingen, staan ze klaar om je te helpen. Ze hebben een gebruiksvriendelijk dashboard waar je alles kunt beheren en inzicht kunt krijgen in je betalingen. Bovendien bieden ze uitgebreide documentatie en handleidingen om je op weg te helpen.

Kortom, Mollie is een betalingsprovider die het ontvangen van online betalingen supermakkelijk maakt. Met hun integratiemogelijkheden, veiligheidsmaatregelen en goede klantenservice zijn ze een betrouwbare partner voor elke verkoper. Dus als je op zoek bent naar een handige en veilige manier om betalingen te ontvangen, is Mollie zeker het overwegen waard.

Bezoek hier de website mollie.nl

01 Wat is een SEO specialist?
02 Wat is E-mail marketing?
03 Wat zijn Meta Tags
04 Wat is Google Mijn Bedrijf
05 Wat is Google Ads
06 Wat is webmail?
07 Wat zijn Open Graph meta tags?
08 Wat is Mollie?
09 Wat is ChatGPT?

Klaar om een nieuwe
website te maken?

Binnen een paar minuten ben je al van start

Probeer 14 dagen gratis
Probeer 14 dagen gratis

© 2023 GetSmart

Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Bedrijfsgegevens

Onderdeel van Pixo Creative