Magazine

Website laten maken in Alkmaar

05 februari, 2023
Website laten maken in Alkmaar

Zoek niet verder. Ons team gaat voor je aan de slag en zorgt ervoor dat er binnen no-time een mooie website online staat. Vervolgens kun je deze zelf onderhouden en aanpassen.

We zijn al meer dan 10 jaar actief in Alkmaar en hebben in die tijd met trots websites gebouwd voor talloze ondernemers in de regio. We begrijpen de lokale markt en weten hoe belangrijk het is om een website te hebben die bij jou en je bedrijf past. Met ons Genius pakket willen we je laten zien hoe we jouw online aanwezigheid kunnen transformeren

Een website die jouw verhaal vertelt

Bij het maken van een website draait het om het vertellen van jouw verhaal. Wat je bedrijf uniek maakt en waar je voor staat, moet duidelijk naar voren komen. Met ons Genius pakket werken we nauw samen om te begrijpen wat jouw website moet uitstralen. Geen zorgen, we zijn hier om je te helpen met het schrijven van pakkende teksten en organiseren zelfs een branding fotoshoot.

Kwalitatieve foto's voor een professionele uitstraling

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk goede foto's zijn voor een professionele uitstraling op je website. Daarom is een fotoshoot een vast onderdeel van ons Genius pakket. We maken foto's van je locatie, producten, diensten, portretten, en teamfoto's. Zo krijgen bezoekers van je website een volledig en aantrekkelijk beeld van je onderneming.

Op maat gemaakte teksten en SEO-optimalisatie

Naast de fotoshoot plannen we ook een interview om de teksten voor je website te schrijven. Hierbij houden we rekening met SEO (zoekmachine optimalisatie), zodat je website goed vindbaar is in zoekmachines. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het optimaliseren van je teksten; dat doen wij voor je.

Alle details klaar voor gebruik

Ons Genius pakket omvat ook enkele extra voordelen die je website helemaal compleet maken. We voeren een grondige AVG-check uit om te zorgen dat je website voldoet aan de privacywetgeving. Daarnaast zorgen we ervoor dat je onderneming een Google Business Profiel krijgt, wat je lokale zichtbaarheid verbetert. Bovendien koppelen we je website aan je social media accounts, zodat je online aanwezigheid optimaal is.

Express Optie: Een snelle start voor slechts €750

Voor ondernemers die snel online willen gaan of hun bestaande website willen vernieuwen, bieden we onze Express optie aan. Voor slechts €750, of in 3 termijnen van €250, krijg je:

  • Een mooie en overzichtelijke website.
  • Inclusief 5 pagina's met 1 correctieronde per pagina.
  • De webteksten worden automatisch gegenereerd met behulp van AI.
  • Een gratis Business abonnement voor 6 maanden.
  • Snelle levering in 5 werkdagen of zelfs sneller.

Met ons Genius pakket en de Express optiekun je in Alkmaar jouw online aanwezigheid snel en professioneel opzetten, zonder het gedoe van technische details of contentcreatie. Wacht niet langer en geef je bedrijf de online boost die het verdient met ons Genius pakket!

Klaar om een nieuwe
website te maken?

Binnen een paar minuten ben je al van start

Probeer 14 dagen gratis
Probeer 14 dagen gratis

© 2023 GetSmart

Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Bedrijfsgegevens

Onderdeel van Pixo Creative